10 Haziran 2014 Salı

Avcılar Su Tesisatçısı, Avcılar Sıhhi Tesisatçı

Avcılar Su Tesisatçısı

Su tesisatçısı Avcılar, su tesisatı, sıhhi tesisat, tuvalet tıkanıklığı açma, pimaş açma, pimas yıkama, kameralı su tesisatçısı, kayıp logar tespiti ve makineli petek temizliği ile işinde ehil uzmanlar aracılığı ile kullanılan modern teknoloji, binalardaki su tesisatçısı sorununun güvenli olarak bulunmasını sağlıyor. Avcılar su tesisatçısı modern cihazlarla hizmet veren kurumsal firmamız, kaçakları tam olarak tespit ediyor ve binaya zarar vermeden ortadan kaldırıyor.
avcilar-su-tesisatcisi

Avcılar Sıhhi Tesisatçı

Acil su tesisatçısı Avcılar sıhhi tesisatçı, tıkanıklığından kaynaklanan durumlarda yada su tesisatı yapımı aşamasından kaynaklanan hatalardan dolayı su kaçağı olabilir. Musluk, klozet, lavabo küvet bağlantılarının dikkatli yapılmamasından dolayı su sızıntıları meydana gelebilir. Zamanla rutubet oluşur. Su kaçak tespit cihazı ile kırmadan, evinizi yada işlerlerinizi kirletmeden su kaçağı tespit etme hizmeti vermekteyiz. Son teknoloji tıkanıklık tespit etme ve açma cihazlarımız ile tıkanıklığın bulunduğu mahalle hiç bir zarar vermeden sorunu tespit edip çözmekteyiz. Avcılar su tesisatçısı firmaları.
  Şubelerimizin bulunduğu adres bilgisi 7/24 canlı destek alabileceğiniz iletişim bilgileri. İletişim bilgisi

Bahçelievler Şirinevler Merkez

Şirinevler Mah. Adnan Kahveci Bulvarı Demirci İş Hanı No : 222 Kat :3 Şirinevler / Bahçelievler / İstanbul 0532 360 54 03 / 0212 603 56 90
Beylikdüzü Şube
Büyükşehir Mahallesi B/5 Blok No : 3 Beylikdüzü / Merkez 0532 360 54 03 / 0212 603 56 90